Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Üdvözlünk!


Exalkoholisták vagyunk, de azt mondja a szakvélemény, hogy nincs exalkoholita, csak absztinens alkoholista. Mivel nekünk fejenként 32 orvosi diplománk van, (amit a Howard élet iskolájában szereztünk)   ezért mi jobban tudjuk , és tiltakozunk a kontárok összeesküvése és sztereotipizálása ellen. Követeljük a véleményünk szabadságát és a kakaóscsigát kávéval!!! Hát ez van. 
 

Cégünk keletkezéstörténete : 

Szóval, éppen lebegtünk a nagy semmi kellős közepén , (mert jött a koronavírus kisgömböc és felzabálta a mindent is, de ez egy lényegtelen részlet)  önmagunk teljes tökéletességében, amikor is hirtelen, a távolból felragyogott az isteni szikra, amely lángnyelvecske for májában (hehe, érted . .hehe ) alászállott a fejünkre és szellemileg megtermékenyített minket (értsd : ag¥f@$zt kaptunk ) .
Aztán elkezdtünk furcsa dolgokat művelni, pl. könyvelőhöz meg ügyvédhez jártunk ( míg eddig a strandra, vagy a Gizi mama kifőzdéjébe jártunk) de csak azért , mert mi is el tudtuk ám volna intézni a dolgokat, de a gazdaság gépezetét fenn kell tartani, hogy össze ne omoljon, és éhen ne haljanak mások se. 

Úgy gondoltuk, hogy ebben a romlott, kapitalista világban mindenki csak azt nézi, hogy hogyan tudna a megrendelőinek kedvezni, ezért úgy döntöttünk, hogy ez nálunk másképp lesz. 
Mi kiragadjuk a kedves klienst a színes hétköznapokból,  és beletaszajtjuk ugyancsak a hétköznapok, de leginkább az esős, fagyos hétfő reggelek szürke, monoton mókuskerekébe. Miután távoztunk tőled, úgy érzed majd, minha tornádó söpört volna végig a kedélyállapotodon, és hogy ilyen rossz üzletet még életedben nem kötöttél. 

MEGTALÁLTUK A PIACI RÉST, és mi addig fogjuk tágítani,ameddig elér a repedés mindkét széléhez. 
Ez az, amire MINDENKINEK szüksége van!!! 

HI I I H H E E T E T L E N Ü L   EGYEDI ötlettől vezérelve rájöttünk, hogy enni és inni is szeretnek az emberek, sőt, aki nem annyra szeret, még az is szokott néha, (mi is végeztünk magunkon tudományos kísérleteket ezzel kapcsolatban ) és ennél több nem is kellett ahhoz, hogy a NINJAVERÉB ALKOHOL ÉS NASI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS kicsi világa elinduljon és kifejlődjön a " NAGY BUMM" - ból.  

 

 

-Ugye, hogy igazam van, hogy ez a rólunk menüpont senkit nem érdekel, és nem is olvassa el senki, és így bármit írhatok ide??? 
-Igen, igaz . . . OH, WAIT !!! .. .

A leírtakkal kapcsolatban kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, semmiért nem vállalunk semmi felelősséget.